Daruieste o bucurie!
Imparte cu noi o bucurie si poate deveni realitate!

Regulament general al campaniei

 

Citeste versiunea integrala a regulamentului aici: Regulament concurs "Daruieste o bucurie".

Pentru sectiunea Umanitare, citeste regulamentul aici: Act aditional la Regulament concurs "Daruieste o bucurie".

 

Organizatorul Concursului “Daruieste o bucurie" este S.C. VOLKSBANK ROMANIA, cu sediul în Bucuresti, Sos. Pipera nr. 42, Sector 2, CUI: RO12564356, inregistrata la Registrul Comerţului sub numarul J40/58/2000, operator de date cu caracter personal inregistrat la Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 3161.

Concursul se va desfasura la nivel national, in perioada 31 octombrie - 24 noiembrie 2013 si se adreseaza persoanelor in varsta de peste 18 ani, cetateni romani, care au domiciliul/resedinta in Romania.

Loc de desfasurare

Concursul se desfasoara pe website-ul www.bucuriisimple.ro si pe blogurile www.simonatache.ro, www.petreanu.ro si danarogoz.one.ro.

Fiecare blog are o tema proprie alocata concursului, ce va fi afisata pe blog in sectiunea dedicata prezentului concurs. Tema este aleasa de catre persoana careia ii apartine blogul. Bucuriile exprimate de participanti in vederea aducerii la indeplinire vor respecta tema blogului selectat in procesul de inscriere. 

Etape de desfasurare

Concursul se desfasoara in perioada 31 octombrie, ora 16:00 - 24 noiembrie ora 23:59, in 3 etape:

 • Etapa 1 – Inscrieri: 31 octombrie ora 16:00 - 13 noiembrie, ora 23:59
 • Etapa 2 – Preselectia inscrierilor: 14 noiembrie ora  00:00 - 17 noiembrie, ora 23:59
 • Etapa 3 – Votarea si jurizarea: 18 noiembrie ora  16:00 - 24 noiembrie, ora 23:59.

Premiile oferite

3 premii, fiecare dintre ele constand in sustinerea materiala in limita maxima de 1.000 EURO (suma neta), pentru indeplinirea unei bucurii. Fiecare blog participant in concurs va avea alocat un premiu.

Sumele respective vor fi virate intr-un cont bancar special, deschis pe numele castigatorului, si sunt acordate in echivalent in lei calculat la cursul de schimb EUR/RON comunicat de Banca Nationala a Romaniei, valabil la data deschiderii Contului Bancar pe numele castigatorului.

Inscrierea in concurs

Un participant se poate inscrie in concurs pe unul din blogurile participante sau pe website-ul www.bucuriisimple.ro, prin completarea corecta si completa a formularului de concurs, cu urmatoarele date:

 • Date personale: numele, prenumele, adresa de email, telefon, localitate de domiciliu, precum si un cod unic de identificare constand in serie si numar de buletin sau Cod Numeric Personal.
 • Bucuria pe care o doreste a-i fi indeplinita: o descriere, pe scurt, in limita a 600 de caractere.
 • Motivatie: o argumentare, pe scurt, in limita a 200 de caractere, "de ce este important" sa isi indeplineasca bucuria descrisa.

Datele si informatiile furnizate nu vor putea fi modificate pe parcursul derularii concursului.

Un participant poate inscrie cate o singura bucurie pe fiecare blog din concurs. Bucuria inscrisa trebuie sa fie in conformitate cu tema sustinuta de blogul respectiv. De asemenea, participantul trebuie sa aiba in vedere ca bugetul maxim alocat pentru aducerea la indeplinire a unei bucurii este de 1.000 EURO (suma neta) si ca bucuria trebuie sa poata fi indeplinita pana cel tarziu la data de 30 iunie 2014.

Toate inscrierile in concurs vor fi moderate (verificate daca sunt in conformitate cu regulamentul), inainte de publicare. Participantii vor fi anuntati prin email daca inscrierea lor a fost aprobata sau respinsa si motivul respingerii. In cazul in care o inscriere este respinsa, participantul are dreptul de a se inscrie din nou, respectand insa cerintele concursului.

Pe perioada inscrierilor, cititorii blogurilor participante si vizitatorii website-ului vor putea vota inscrierile din concurs. Voturile acordate se inregistreaza pe baza de IP.

Preselectie

In etapa de preselectie, fiecare blogger va selecta 5 inscrieri de pe blogul sau, inscrieri care vor trece in etapa finala. Selectia se va face in baza evaluarii personale a bloggerului, conform cu tema aleasa si anuntata pe blogul sau. Voturile primite in perioada de inscriere pot fi luate in calcul de catre blogger in procesul de preselectie, fara insa a-l obliga sau limita in nici un fel.

In cazul in care un participant se regaseste pe lista scurta din doua sau din toate cele trei bloguri, el va ramane in concurs pe un singur blog, cu o singura participare: cea care se potriveste cel mai bine cu tema blogului. Lista scurta de pe celelalte bloguri va fi completata cu cate un alt participant, la decizia bloggerului.

Votarea si jurizarea

Bucuriile selectate de blogger in etapa de preselectie vor fi votate public si in paralel vor fi jurizate de catre blogger si de catre un reprezentant al Organizatorului. Juriul va acorda note prin raportare la nota 10 ca nota maxima. In momentul in care se va da start etapei de votare, toate contoarele de voturi acordate in etapa de inscrieri vor fi resetate la 0 si nu vor fi luate in calcul.

 • Nota acordata de blogger in urma evaluarii sale este relevanta la determinarea bucuriei castigatoare in proportie de 30%.
 • Nota acordata de catre reprezentatul organizatorului este relevanta la determinarea bucuriei castigatoare in proportie de 30%.
 • Punctajul obtinut in urma voturilor publicului este relevant la determinarea bucuriei castigatoare in proportie de 40%.

Desemnarea bucuriilor castigatoare

Vor fi desemnate 3 bucurii castigatoare, una pentru fiecare dintre cele 3 bloguri participante in concurs. Formula de calcul utilizata pentru desemnarea bucuriei castigatoare (prin raportare la nota 10 ca nota maxima): 

0,4 x (numarul voturilor primite x 10/total voturi acordate) + 0,3 x nota acordata de blogger + 0,3 x nota acordata de reprezentatul organizatorului.

Bucuriile castigatoare vor fi anuntate pe blogurile participante si pe website in data de 25 noiembrie 2013.

Indeplinirea bucuriilor

Suma reprezentand premiul va fi utilizata de catre castigator exclusiv in scopul aducerii la indeplinire a bucuriei, pana cel tarziu in data de 30 iunie 2014. Pe perioada pregatirilor si pe perioada indeplinirii bucuriei, castigatorul este de acord si va oferi bloggerului si organizatorului informatii si materiale care atesta indeplinirea bucuriei.

 • minim 3 fotografii, print screen al biletelor de avion (daca va fi cazul), descriere impresii, emotii etc - in perioada de pregatire;
 • minim 6 fotografii, impresii personale si ale tertelor persoane (daca va fi cazul) - la indeplinirea bucuriei.

Materialele respective vor fi folosite de catre blogger si organizator pentru a prezenta desfasurarea evenimentelor publicului larg pe site-ul www.bucuriisimple.ro si pe blogurile participante.