Daruieste o bucurie!
Imparte cu noi o bucurie si poate deveni realitate!

Despre

Imparte cu noi o bucurie si poate deveni realitate

In luna noiembrie, Dana Rogoz, Simona Tache si Vlad Petreanu duc mai departe mesajul bucuriilor in randul comunitatilor lor. Spune-le ce te face fericit si convinge-i ca merita sa devina realitate! Noi vom oferi suportul material pentru ca lucrurile sa se intample, iar bucuria ta sa se indeplineasca.

Trei bloguri, trei campanii tematice, trei premii a cate 1.000 EUR ii asteapta pe cei care au motivatia si energia de a face pasii inspre realizarea bucuriilor lor.

1. Spune-ne mai multe despre bucuria ta

Inscrie-te in campania care se potriveste pentru bucuria ta, spune-ne mai multe detalii despre ce vis doresti sa iti indeplinesti si de ce este important pentru tine, completand formularul blogului ales. Te rugam ca inainte de a apasa butonul "Trimite" sa verifici daca:
  • Este bucuria ta pe tematica aleasa?
  • Poate fi indeplinita, este realista si realizabila?
  • Ai spus clar ce iti doresti si de ce? 
  • Vei reusi sa o faci sa se intample pana in iunie 2014?
  • E suficient premiul oferit pentru a o indeplini?
  • Ai completat corect datele personale?

Inscrierile vor fi deschise in perioada 31 Octombrie - 13 Noiembrie 2013. Pe perioada inscrierilor bucuriile pot fi sustinute prin vot public, pentru a-i ajuta pe Dana, Simona si Vlad sa decida finalistii.

2. Intra in preselectie

Vor fi inscrise multe bucurii frumoase si convingatoare. De aceea, fiecare dintre cei trei protagonisti va alege cate 5 bucurii pentru pasul final.

Listele scurte vor fi anuntate pe blogurile lor si pe bucuriisimple.ro in data de 18 Noiembrie 2013, dupa pranz.

3. Sustine-ti bucuria in pasul final

Pentru ca selectia nu va fi usoara, votul public va avea un impact semnificativ asupra deciziei finale, adica 40%. Restul de 60% ii vor fi rezervati Danei, lui Vlad sau Simonei (fiecare in campania sa) si unui reprezentant Volksbank.

In data de 18 Noiembrie 2014, la afisarea bucuriilor finaliste, toate contoarele de vot vor fi resetate pentru a da startul votului final.

Sustine bucuria care te-a convins si crezi ca merita sa fie indeplinita cel mai mult si cel mai mult. Poti sa iti exprimi votul personal pana in data de 24 Noiembrie, la final.

4. Bucuriile indeplinite

In data de 25 Noiembrie vom afla care sunt cele trei bucurii care urmeaza sa fie indeplinite, direct de pe blogurile participante si pe site-ul campaniei, bucuriisimple.ro. Dar lucrurile nu se opresc aici.

Pentru ca pana la indeplinirea acestor bucurii, vom putea urmari castigatorii in plina pregatire si realizare a bucuriilor pe care le-au inscris si ne vom putea bucura alaturi de ei. Urmareste blogul campaniei pentru a afla toate informatiile legate de cele trei competitii si ce urmeaza dupa.