Daruieste o bucurie!
Imparte cu noi o bucurie si poate deveni realitate!

Umanitare

are 211 bucurii

Bucuriile simple ale vietii pot fi regasite la tot pasul. O plimbare pe bicicleta, prajitura preferata, o seara de film, un picnic sau randurile captivante ale unei carti citite in drum spre casa.

 

Si mai sunt acele bucurii fara de care nu putem trai. Bucuria unei vieti mai usoare pentru cei defavorizati, bucuria unui nou inceput in viata, bucuria de a-ti recastiga sanatatea. Am fost impresionati de numarul mare de cazuri umanitare inscrise in campanie. De aceea am decis sa oferim un premiu suplimentar, de 1.000 de Euro, dedicat special bucuriilor care pot schimba cu adevarat o viata. Sustine cauza in care crezi si voteaza bucuria umanitara pe care vrei sa o vezi indeplinita!

Pentru acest premiu se vor lua in considerare doar voturile publicului! Votul tau poate fi sansa lor!

Bucurie castigatoare:

Maria Hulea
Giroc

În ultimii 6 ani am avut mereu alături două zâne, ce au luptat alături de mine pentru recuperarea lui Rareș, îngerul meu minunat, diagnosticat cu autism. Și am reușit împreună acolo unde mulți nu ne dădeau nici o șansă. Acum, cele doua zâne vor să își ducă mai departe menirea și talentul, și vor să ajute mai mulți copii. Vor să...

Vezi bucuria completa

Voturi obtinute: 6482

Vezi cazurile umanitare

Vezi bucuriile inscrise

Articole de pe blog

Zanele lui Rares

04 Mar 2014

Magia exista, lucru pe care ni-l demonstreaza Maria, Rares si zanele lui, a caror bucurie simpla este de a-i ajuta si pe ceilalti, de a transmite mai departe ceea ce ei au invatat din propria experienta si de a produce, implicit, o schimbare in bine.

Citeste mai mult

Un premiu special si sectiunea “Bucurii umanitare”

18 Nov 2013

Bucuriile simple ale vietii pot fi regasite la tot pasul. O plimbare pe bicicleta, prajitura preferata, o seara de film, un picnic sau randurile captivante ale unei carti citite in drum spre casa. Si mai sunt acele bucurii fara de care nu putem trai. Bucuria unei vieti mai usoare pentru cei defavorizati, bucuria unui nou inceput in viata, bucuria de a-ti recastiga sanatatea. ....

Citeste mai mult