Daruieste o bucurie!
Imparte cu noi o bucurie si poate deveni realitate!

Simona Tache » Regulament campanie

simonatache.ro are 410 bucurii

"O știți pe-aia cu "dar din dar se face rai", nu-i așa? Păi, bucurie din bucurie se face și bucuria, să știți. Așa că faceți cât mai multe. Vouă înșivă, celor dragi, nu contează. Bucurii să fie :)"

 

Daca iti doresti sa traiesti o bucurie sau sa-i bucuri pe altii,  spune-i Simonei povestea acestei bucurii si motivul care o sustine. 

Volksbank, in calitate de organizator, si Simona Tache, in calitate de blogger participant, ofera un premiu in valoare de 1.000 EUR (suma neta), pentru indeplinirea unei bucurii. Concursul se va desfasura la nivel national, in perioada 31 octombrie - 24 noiembrie 2013 si se adreseaza persoanelor in varsta de peste 18 ani, cetateni romani, care au domiciliul/resedinta in Romania.

Loc de desfasurare

Concursul se desfasoara pe website-ul www.bucuriisimple.ro si pe blogul simonatache.ro. Bucuriile exprimate de participanti in vederea aducerii la indeplinire vor respecta tema selectata de Simona. 

Premiul oferit

Premiul oferit consta in sustinerea materiala in limita maxima de 1.000 EURO (suma neta), pentru indeplinirea unei bucurii.

Suma respectiva va fi virata intr-un cont bancar special, deschis pe numele castigatorului, si este acordata in echivalent in lei calculat la cursul de schimb EUR/RON comunicat de Banca Nationala a Romaniei, valabil la data deschiderii Contului Bancar pe numele castigatorului.

Etape de desfasurare

Concursul se desfasoara in perioada 31 octombrie, ora 16:00 - 24 noiembrie ora 23:59, in 3 etape:

 • Etapa 1 – Inscrieri: 31 octombrie ora 16:00 - 13 noiembrie, ora 23:59
 • Etapa 2 – Preselectia inscrierilor: 14 noiembrie ora  00:00 - 17 noiembrie, ora 23:59
 • Etapa 3 – Votarea si jurizarea: 18 noiembrie ora  16:00 - 24 noiembrie, ora 23:59.

Inscrierea in concurs

Un participant se poate inscrie in concurs prin completarea corecta si completa a formularului de concurs, cu urmatoarele date:

 • Date personale: numele, prenumele, adresa de email, telefon, localitate de domiciliu, precum si un cod unic de identificare constand in serie si numar de buletin sau Cod Numeric Personal.
 • Bucuria pe care doreste sa o indeplineasca: o descriere, pe scurt, in limita a 600 de caractere.
 • Motivatie: o argumentare, pe scurt, in limita a 200 de caractere, "de ce este important" sa indeplineasca bucuria descrisa.

Datele si informatiile furnizate nu vor putea fi modificate pe parcursul derularii concursului.

Un participant poate inscrie o singura bucurie corespunzatoare blogului Simonei Tache. Bucuria inscrisa trebuie sa fie in conformitate cu tema sustinuta de acest blog. De asemenea, participantul trebuie sa aiba in vedere ca bugetul maxim alocat pentru aducerea la indeplinire a unei bucurii este de 1.000 EURO (suma neta) si ca bucuria trebuie sa poata fi indeplinita pana cel tarziu la data de 30 iunie 2014.

Toate inscrierile in concurs vor fi moderate (verificate daca sunt in conformitate cu regulamentul), inainte de publicare. Participantii vor fi anuntati prin email daca inscrierea lor a fost aprobata sau respinsa si motivul respingerii. In cazul in care o inscriere este respinsa, participantul are dreptul de a se inscrie din nou, respectand insa cerintele concursului.

Pe perioada inscrierilor, cititorii blogului si vizitatorii website-ului vor putea vota inscrierile din concurs. Voturile acordate se inregistreaza pe baza de IP.

Preselectie

In etapa de preselectie, Simona Tache va selecta 5 inscrieri de pe blogul sau, inscrieri care vor trece in etapa finala. Selectia se va face in baza evaluarii personale a Simonei. Voturile primite in perioada de inscriere pot fi luate in calcul in procesul de preselectie, fara insa a obliga sau limita in nici un fel.

Votarea si jurizarea

Bucuriile selectate in etapa de preselectie vor fi votate public si in paralel vor fi jurizate de catre Simona Tache si de catre un reprezentant al organizatorului. Juriul va acorda note prin raportare la nota 10 ca nota maxima. In momentul in care se va da start etapei de votare, toate contoarele de voturi acordate in etapa de inscrieri vor fi resetate la 0 si nu vor fi luate in calcul.

 • Nota acordata de Simona Tache in urma evaluarii este relevanta la determinarea bucuriei castigatoare in proportie de 30%.
 • Nota acordata de catre reprezentatul organizatorului este relevanta la determinarea bucuriei castigatoare in proportie de 30%.
 • Punctajul obtinut in urma voturilor publicului este relevant la determinarea bucuriei castigatoare in proportie de 40%.

Desemnarea bucuriei castigatoare

Formula de calcul utilizata pentru desemnarea bucuriei castigatoare (prin raportare la nota 10 ca nota maxima): 

0,4 x (numarul voturilor primite x 10/total voturi acordate) + 0,3 x nota acordata de Simona Tache + 0,3 x nota acordata de reprezentatul organizatorului.

Bucuria castigatoare va fi anuntata pe blogurile simonatache.ro si pe website in data de 25 noiembrie 2013.

Indeplinirea bucuriei

Suma reprezentand premiul va fi utilizata de catre castigator exclusiv in scopul aducerii la indeplinire a bucuriei descrise in formularul de inscriere, pana cel tarziu in data de 30 iunie 2014. Pe perioada pregatirilor si pe perioada indeplinirii bucuriei, castigatorul este de acord si va oferi Simonei si organizatorului informatii si materiale care atesta indeplinirea bucuriei.

 • minim 3 fotografii, print screen al biletelor de avion (daca va fi cazul), descriere impresii, emotii etc - in perioada de pregatire;
 • minim 6 fotografii, impresii personale si ale tertelor persoane (daca va fi cazul) - la indeplinirea bucuriei.

Materialele respective vor fi folosite de catre Simona Tache si organizator pentru a prezenta desfasurarea evenimentelor publicului larg pe site-ul www.bucuriisimple.ro si pe blogul simonatache.ro.

Pentru mai multe informatii, citeste versiunea integrala a regulamentului general al campaniei aici: Regulament concurs "Daruieste o bucurie".