Daruieste o bucurie!
Imparte cu noi o bucurie si poate deveni realitate!

18 Noiembrie 2013

Un premiu special si sectiunea “Bucurii umanitare”

Bucuriile simple ale vietii pot fi regasite la tot pasul. O plimbare pe bicicleta, prajitura preferata, o seara de film, un picnic sau randurile captivante ale unei carti citite in drum spre casa. 
 
Si mai sunt acele bucurii fara de care nu putem trai. Bucuria unei vieti mai usoare pentru cei defavorizati, bucuria unui nou inceput in viata, bucuria de a-ti recastiga sanatatea. Am fost impresionati de numarul mare de cazuri umanitare inscrise in campanie. Suntem cu inima stransa si ne dorim sa existe o sansa pentru toti.
 
De aceea am decis sa oferim un premiu suplimentar, de 1.000 de Euro, dedicat special bucuriilor care pot schimba cu adevarat o viata. Un premiu dedicat tuturor inscrierilor a caror tematica este legata de afectiuni ce necesita tratamente si interventii medicale, persoane cu dizabilitati sau ajutor social pentru persoane defavorizate.
 
Astfel, am creat a patra sectiune in concurs, sectiunea “Umanitare”. Sectiunea cuprinde toate cazurile umanitare inscrise in campaniile celor 3 sustinatori: Dana, Simona si Vlad, fara a exista o lista scurta de finaliste. 
 
Pentru inscrierile multiple, care se regaseau pe mai mult de un blog, a fost pastrata o singura inregistrare, prima in ordine cronologica a inscrierii, pentru ca voturile sa nu fie dispersate in doua sau trei zone, ceea ce ar fi diminua sansele autorului.
 
Pentru acest premiu se vor lua in considerare doar voturile publicului, votare care se va desfasura in perioada 18 - 24 noiembrie si va fi securizata prin coduri captcha. Principiul de votare ramane cel din regulament, vot unic per IP, iar castigatoare va fi desemnata bucuria cu cele mai multe voturi la finalul acestei etape de concurs.
Ca masura aditionala anti-frauda, numarul de voturi nu va fi facut public pana la finalul perioadei de votare. Toate voturile insa vor fi salvate in sistem si incluse in documentatia care atesta validitatea clasamentului.
 
Pentru toti cei inscrisi in concurs, finalisti sau nu, sustinatori ai participantilor, prieteni sau pur si simplu oameni care vor sa contribuie la o bucurie: 
 
Sustine cauza in care crezi si voteaza bucuria umanitara pe care vrei sa o vezi indeplinita! 
Votul tau poate fi sansa lor!
 
Detalii complete despre aceasta sectiune de concurs si modalitatea de acordare a premiilor se regasesc in actul aditional la regulament, care poate fi citit aici.