Daruieste o bucurie!
Imparte cu noi o bucurie si poate deveni realitate!

13 Noiembrie 2013

Tic Tic Tic

Mai sunt cateva ore pana la finalul etapei de inscrieri. Celor care ati inscris deja bucuria voastra, va multumim! Celor care nu ati inscris inca nici o bucurie, va rugam sa nu uitati ca in aceasta seara, la ora 23:59, formularele de inscriere nu vor mai putea fi accesate, nici pe bloguri si nici pe site-ul www.bucuriisimple.ro.

Vor fi inscrise multe bucurii frumoase si convingatoare. De aceea, fiecare dintre cei trei protagonisti (Dana, Simona si Vlad) va alege cate 5 bucurii pentru pasul final. Listele scurte vor fi anuntate pe blogurile lor si pe site in data de 18 Noiembrie 2013, dupa pranz.

Va reamintim criteriile de baza pentru evaluarea fiecarei bucurii din concurs, pe care le-am mentionat la inceputul perioadei de inscriere (in conformitate cu Regulamentul Concursului): 

  • Poate fi indeplinita, este realista si realizabila?
  • Ai spus clar ce iti doresti si de ce? 
  • Vei reusi sa o faci sa se intample pana in iunie 2014?
  • E suficient premiul oferit pentru a o indeplini?
  • Este in concordanta cu cerintele specifice ale blogului pe care te-ai inscris?
  • Ai completat corect datele personale? 

Toate bucuriile inscrise pe parcursul zilei de astazi, 13 noiembrie, vor fi moderate pana cel tarziu maine la ora 11:00 si veti primi pe email confirmarea inscrierii in concurs. Va rugam frumos daca aveti intrebari sau doriti sa ne semnalati anumite situatii, sa ne scrieti pe adresa: contact@bucuriisimple.ro si va vom raspunde in timp util.

Multa bafta!