Daruieste o bucurie!
Imparte cu noi o bucurie si poate deveni realitate!

06 Noiembrie 2013

Sustine bucuria preferata si ajuta-i pe Dana, Vlad si Simona sa decida finalistii!

 
Suntem la sfarsitul primei saptamani de concurs, o saptamana plina cu sute de bucurii inscrise, pentru care va multumim ca le-ati impartasit cu noi. Ne ramane inca o saptamana de inscrieri in concurs, in care speram sa vedem cat mai multe bucurii, sa dam glas visurilor si sa facem pasul pentru a le indeplini. Iar, la sfarsitul zilei de 13 noiembrie, adica ora 23:59, sistemul de inscriere va fi oprit, pentru ca Dana, Vlad si Simona sa decida finalistii.
 
Sunt si vor fi inscrise multe bucurii frumoase si convingatoare. De aceea, fiecare dintre cei trei protagonisti va alege cate 5 bucurii pentru pasul final. Pana atunci, pentru a-i ajuta pe cei trei sa decida finalistii, va invitam sa sustineti bucuriile care credeti ca merita cel mai mult sa fie indeplinite.
 
Cum poti sa faci asta? 
  1. In primul rand poti sa votezi bucuria preferata, iar votul tau va fi contorizat si, de astazi, poate fi vizibil pe site. Atentie insa, votarea se face pe baza de IP. In cazul in care sunt mai multe persoane care doresc sa voteze de pe acelasi IP, acest lucru, din pacate, nu va fi posibil. Este solutia pe care noi am gasit-o pentru a facilita procesul de vot fara a solicita date personale si pentru a lua masuri anti-frauda.
  2. Fiecare bucurie inscrisa poate fi promovata pe Facebook, pe Twitter sau in alte medii online. In lista de inscrieri, in dreptul bucuriei preferate, vei gasi butoanele care sa te ajute in acest sens.
  3. De asemenea, fiecare bucurie are o adresa-url unica pe care poti sa o utilizezi si sa o distribui prietenilor pentru a te vota. Aceasta adresa poate fi selectata si copiata din campul “Permalink-ul bucuriei”.
Atunci cand promovezi o bucurie, te rugam frumos sa te gandesti la prietenii tai si la cei apropiati, daca sunt deschisi si cat sunt de deschisi in a fi expusi la astfel de mesaje.
 
Sustine-ti bucuria, sustine-ti prietenii in concurs si multa bafta in etapa de preselectie!