Daruieste o bucurie!
Imparte cu noi o bucurie si poate deveni realitate!

31 Octombrie 2013

Informatii despre inscriere

 

E ceva care te-ar face foarte fericit? Spune-ne si noi iti putem pune la dispozitie 1.000 EUR pentru ca bucuria ta sa se indeplineasca. Dana, Simona si Vlad ne vor ajuta sa alegem!

 

In primul rand insa, trebuie sa te inscrii in campanie, prin completarea formularului de concurs.

1. Citeste cu atentie care e tema aleasa de fiecare dintre cei 3 bloggeri si decide unde se potriveste cel mai bine bucuria ta. Formularul de concurs este disponibil atat pe site, in sectiunea blogului pe care l-ai ales, dar si pe blogurile participante.

2. Completeaza cat mai clar si corect formularul de concurs. Te rugam sa fii atent si sa verifici datele introduse, pentru ca ele nu vor putea fi schimbate ulterior.

3. Adresa de email pe care ai introdus-o va fi folosita pentru a primi notificarile legate de campanie. Ea trebuie introdusa corect, pentru ca altfel nu vei primi aceste notificari.

4. Te rugam ca inainte de a apasa butonul "Trimite" sa verifici daca: 

  • Esti pe sectiunea corecta, cea a blogger-ului pe care il preferi? (e usor sa iti dai seama, pentru ca sectiunea este precizata deasupra formularului)
  • Este bucuria ta pe tematica aleasa?
  • Poate fi indeplinita, este realista si realizabila?
  • Ai spus clar ce iti doresti si de ce? 
  • Vei reusi sa o faci sa se intample pana in iunie 2014?
  • E suficient premiul oferit pentru a o indeplini?
  • Ai completat corect datele personale?

5. Apasa butonul "Trimite" si urmareste mesajul afisat. 

6. Inscrierea ta va fi moderata. Inainte ca ea sa fie publicata in lista de inscrieri, noi vom verifica daca respecta conditiile mentionate in regulament.

7. Vei primi pe mail o notificare imediat ce inscrierea ta a fost moderata. In cazul in care ea a fost aprobata, vei putea sa o vizualizezi in lista de inscrieri a blogului pe care l-ai ales.

8. In cazul in care ea a fost respinsa, vei fi informat in email asupra motivului respingerii. Poti sa te reinscrii in concurs cu o alta bucurie, dar te rugam sa citesti cu atentie regulamentul de concurs.

Ai dreptul la o inscriere pe fiecare dintre cele 3 bloguri participante. In ceea ce priveste selectia si desemnarea bucuriilor castigatoare, poti citi informatii despre intregul proces aici. Noi vom reveni cu detalii si explicatii suplimentare pe parcurs.

Mult succes!