Daruieste o bucurie!
Imparte cu noi o bucurie si poate deveni realitate!

25 Noiembrie 2013

Bucuriile castigatoare

 
Am ajus la finanul campaniei “Daruieste o bucurie!”. Ieri seara, la ora 23:59, votul a fost oprit si au fost afisati automat castigatorii, atat pe site cat si pe blogurile participante.
Le multumim mult tuturor celor care s-au inscris si speram ca am reusit, intr-o masura mai mare sau mai mica, sa ii facem pe oameni sa se gandeasca la ce i-ar face mai fericiti si sa ii motiveze sa isi urmeze pasiunile si bucuriile, cu sau fara sprijinul nostru material.
 
Procesul de selectie nu a fost unul usor si vrem sa le multumim de asemenea tuturor care au votat si i-au sustinut pe cei inscrisi. Ii rugam sa o faca in continuare, sa fie alaturi de ei si sa le ofere suportul moral, pentru ca sunt bucurii care merita indeplinite.
 
In listele finaliste se regaseste puctajul obtinut de fiecare inscriere in parte, atat punctajul obtinut din voturi, care este deja ponderat cu procentul de 40%, cat si punctajul obtinut in urma evaluarii juriului, ponderat cu procentul de 60%. Va reamintim formula de calcul:
 
0,4 x (numarul voturilor primite x 10/total voturi acordate) + 0,3 x nota acordata de blogger + 0,3 x nota acordata de reprezentatul organizatorului.
 
 
Multumim Dana, Simona si Vlad pentru ca au acceptat invitatia noastra si s-au dedicat acestei campanii, in pragul Sarbatorilor de Iarna.
 
Felicitari castigatorilor si asteptam cu nerabdare sa vedem bucuriile indeplinite! In decursul urmatoarelor zile, toti castigatorii vor fi contactati si se vor stabili detaliile pentru inmanarea premiului.
 
Iar lucrurile nu se opresc aici - pana la indeplinirea acestor bucurii, vom putea urmari castigatorii in plina pregatire si realizare a bucuriilor pe care le-au inscris si ne vom putea bucura alaturi de ei. Ramai alaturi de noi pe blogul campaniei pentru a afla toate informatiile legate de ce urmeaza.