Daruieste o bucurie!
Imparte cu noi o bucurie si poate deveni realitate!

22 Noiembrie 2013

3 zile pana la desemnarea castigatorilor

Au mai ramas trei zile pana cand vom afla castigatorii campaniei "Daruieste o bucurie!", trei zile in care inca mai poti vota bucuria care crezi ca merita cel mai mult sa fie indeplinita. In urma sugestiilor voastre, am decis sa facem public numarul de voturi in timp real, astfel incat acesta poate fi vizualizat in dreptul fiecarei bucurii.

Va reamintim cateva informatii esentiale legate de vot, jurizare si desemnarea castigatorilor:

Votarea si jurizarea finalistelor

Bucuriile finaliste vor fi votate public si in paralel vor fi jurizate de catre blogger si de catre un reprezentant al Organizatorului. Juriul va acorda note prin raportare la nota 10 ca nota maxima. 

  • Nota acordata de blogger in urma evaluarii sale este relevanta la determinarea bucuriei castigatoare in proportie de 30%.
  • Nota acordata de catre reprezentatul organizatorului este relevanta la determinarea bucuriei castigatoare in proportie de 30%.
  • Punctajul obtinut in urma voturilor publicului este relevant la determinarea bucuriei castigatoare in proportie de 40%.

Atentie, toate contoarele de vot din etapele anterioare au fost resetate la 0 (zero) si nu vor fi luate in calcul. Votarea se bazeaza pe principiul vot unic per IP. In cazul in care sunt mai multe persoane care doresc sa voteze de pe acelasi IP, acest lucru, din pacate, nu va fi posibil. Este solutia pe care noi am gasit-o pentru a facilita procesul de vot fara a solicita date personale si pentru a lua masuri anti-frauda.

Vor fi desemnate 3 bucurii castigatoare, una pentru fiecare dintre cele 3 bloguri participante in concurs. Formula de calcul utilizata pentru desemnarea bucuriei castigatoare (prin raportare la nota 10 ca nota maxima):  0,4 x (numarul voturilor primite x 10/total voturi acordate) + 0,3 x nota acordata de blogger + 0,3 x nota acordata de reprezentatul organizatorului. 

Bucuriile castigatoare vor fi anuntate pe blogurile participante si pe website in data de 25 noiembrie 2013.

Votarea cauzelor umanitare

Sectiunea "Umanitare" cuprinde toate cazurile umanitare inscrise in campaniile celor 3 sustinatori: Dana, Simona si Vlad, fara a exista o lista scurta de finaliste.
 
Pentru acest premiu se vor lua in considerare doar voturile publicului, votare care se va desfasura in perioada 18 - 24 noiembrie si va fi securizata prin coduri captcha. Principiul de votare ramane cel din regulament, vot unic per IP, iar castigatoare va fi desemnata bucuria cu cele mai multe voturi la finalul acestei etape de concurs.
 
Pentru toti cei inscrisi in concurs, finalisti sau nu, sustinatori ai participantilor, prieteni sau pur si simplu oameni care vor sa contribuie la o bucurie:  Votul tau poate fi sansa lor!
 

Informatii utile

Fiecare bucurie inscrisa poate fi promovata pe Facebook, pe Twitter sau in alte medii online. In lista finalistelor, in dreptul bucuriei preferate, vei gasi butoanele care sa te ajute in acest sens. De asemenea, fiecare bucurie are o adresa-url unica pe care poti sa o utilizezi si sa o distribui prietenilor pentru a te vota. Aceasta adresa poate fi selectata si copiata din campul “Permalink-ul bucuriei”.
Atunci cand promovezi o bucurie, te rugam frumos sa te gandesti la prietenii tai si la cei apropiati, daca sunt deschisi si cat sunt de deschisi in a fi expusi la astfel de mesaje.